Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Letöltések

  PEDAGÓGUSOKNAK

Tisztaszoftver Program keretében a pedagógusok jogosultak a Microsoft Windows 7  operációs rendszer és az Office 2010 v. 2013  szoftver használatára. A telepítőkészlet letöltése és termékkulcs igénylése a KIR - pedagógus azonosító weboldaon lehetséges.


 

 

 

letoltheto-szoftverek-listaja.jpg

 

 

 

 

 

 DIÁKOKNAK

 

http://www.tisztaszoftver.hu/kozoktatas.asp

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. A Microsoft Digitális Oktatási Alapcsomagjának újabb elemeként most minden iskolás gyerek akár 5 számítógépre, valamint további 5 mobil eszközre ingyen töltheti le otthonában a legelterjedtebb irodai programcsomag, a Microsoft Office legújabb, jogtiszta verzióját a következő linken: www.O365.educatio.hu

Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan alkalmazás – többek között a Word, az Excel, a PowerPoint vagy a Publisher – legfrissebb verzióját, amelyek tanulmányaik során támogatják a gyerekeket, magabiztos felhasználói tudást adnak, hosszú távon pedig a jövőbeni foglalkoztathatóságukra is hatást gyakorolnak. 

A Tisztaszoftver Program célkitűzése a diákok támogatására és motiválására irányul egy olyan, legális szoftver használatával, amely megkönnyíti a mindennapi tanulást, az otthoni munkát és a közösen végzett feladatok ellátását, valamint megismerteti a diákokkal a jogtiszta szoftverhasználat előnyeit. 
A jogtiszta szoftver ingyenes letöltéséhez nincs más teendő, mint regisztrálni az alábbi linken az oktatási azonosító megadásával:www.o365.educatio.hu

diak.jpg